Qui som

Engi-ON Automatica neix amb el propòsit de satisfer els reptes d’automatització i control dels seus processos productius, aportant solucions completes, des del desenvolupament del concepte fins al lliurament al client.

El seu partner en
automatització
industrial

Volem ser el seu partner en automatització industrial, involucrant-nos amb total compromís en cada projecte, compartint el nostre know-how i experiència. Ens avalen nombrosos projectes d’automatització i control “claus en mà” que realitzem cada any per als clients més exigents.

El Nostres
principis

Des de la nostra creació hem basat el nostre comportament com a individus, equip i empresa en els principis que ens han fet tenir èxit: Talent, Experiència, Valors.
 

Talent

La cultura corporativa de Engi-on Automatica es basa en les persones, en el treball en equip, la comunicació i l’alt nivell d’exigència. Aquests principis són la base del compromís amb un projecte enfocat a la plena satisfacció dels nostres clients. El nostre equip està compost per persones que aporten talent, passió, entrega, que ens fa estar preparat per a afrontar qualsevol projecte que ens confiï.
 

Experiència

Creiem en la innovació i superació continua en enginyeria a través de la cerca de nous coneixements, la reflexió de les experiències viscudes i una visió de la realitat i de l’entorn tecnològic que ajuden a l’enriquiment dels diferents projectes que duem a terme.
 

Valors

La creativitat, la innovació, el treball en equip i l’esforç són, entre altres, els pilars sobre els quals construïm el que som i el que volem arribar a ser.